Strona: Rozstrzygnięcie konkursu dla studentów i doktorantów na udział w projekcie naukowym / Zakład Systemów Złożonych

Rozstrzygnięcie konkursu dla studentów i doktorantów na udział w projekcie naukowym

2019-12-19
, red.  Bartosz Kowal
Zakład Systemów Złożonych informuje, iż w dn. 17 XII br., została zamknięta lista zgłoszeń Kandydatów (studentów i doktorantów), na udział w Projekcie "Technologia Oxford Nanopore: optymalizacja enzymów oraz analizy danych genomicznych pod kątem zastosowań komercyjnych”, finansowanym przez Podkarpackie Centrum Innowacji (PCI).  Projekt ten realizowany będzie w okresie od 1 I 2020 r. do dn. 30 VI 2020 r., w Zakładzie Systemów Złożonych, na Wydziale Elektrotechniki i Informatyki PRz, we współpracy z Zakładem Biotechnologii i Bioinformatyki Wydziału Chemicznego PRz.  Kierownikiem Projektu PCI jest dr inż. Dominik Strzałka, Kierownik Zakładu Systemów Złożonych.
Po zamknięciu zgłoszeń kandydatów, w dn. 18 XII br., została zwołana Komisja Konkursowa, zgodnie z Regulaminem Konkursu.  Następnie, została sporządzona lista rankingowa, punktacji za osiągnięcia naukowe i inne, Kandydatów, na podstawie złożonych dokumentów aplikacyjnych, wymienionych w odnośnych ogłoszeniach.  Na tej podstawie, wyłoniono następujące osoby, do udziału w Projekcie PCI:
inż. Michał Ćmil (student)
mgr inż. Anna Czmil (doktorantka)
Serdecznie gratulujemy laureatom Konkursu i zapraszamy do współpracy w Projekcie PCI!  
Dziękujemy również pozostałym kandydatom za zainteresowanie udziałem w projekcie!  Ponieważ nabory na granty PCI (oraz inne programy grantowe), będą kontynuowane w 2020 r., spodziewamy się organizowania w przyszłym roku podobnych, nowych konkursów.  Tego rodzaju informacje, będą zamieszczane na stronie domowej Zakładu Systemów Złożonych, na bieżąco.
dsc_3339kadr.jpgduza_rozdzielczosc.jpg
Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję